Over Merz

Merz is een familiebedrijf dat wereldwijd behandelmethoden ontwikkelt op het gebied van esthetische geneeskunde en neurotoxines. Innovatie, toewijding en het verdienen van vertrouwen, vormen daarbij al meer dan 110 jaar onze leidraad. Het is onze missie mensen te helpen er beter uit te zien, zich beter te voelen en een beter leven te kunnen leven. Artsen en neurologen die net als wij toegewijd zijn aan deze missie, vertrouwen op Merz, vanwege de verregaande dienstverlening aan deze zorgverleners. En omdat net als bij hen, patiënttevredenheid bij ons centraal staat.

Als familiebedrijf hecht Merz veel waarde aan persoonlijke relaties. Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om inzicht te krijgen in de behoeften van artsen, zodat zij hun patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen. Dat is de basis van hoe we met klanten omgaan en wel in ieder aspect van ons bedrijf. Het is tevens de basis waar we ons uitgebreide productaanbod op bouwden. En het is de basis waarop we innovatieve producten ontwikkelen om er ons aanbod steeds weer mee uit te breiden.

Voor Merz geldt: uw succes is ons succes. Daarom delen we onze meer dan honderd jaar aan wetenschappelijke ervaring met onze artsen en beloven wij net als hen, de focus te houden op de behoeften van de patiënten.

 

“We blijven ons inzetten voor onze gezamenlijke missie: mensen over de hele wereld te helpen er beter uit te zien, zich beter te kunnen voelen en een beter leven te kunnen leven – nu en in de toekomst.”

 

 merzpharma visie

Visie en waarden

We hebben een heldere strategie, een sterke bedrijfscultuur, een wereldwijde visie en we koesteren waarden waarin we ook echt geloven.

Lees meer

 

Geschiedenis

Meer dan 110 jaar van innovatie, toewijding en vertrouwen. En dat is nog maar het begin.

Lees meer

 merzpharma geschiedenis

 

Meer Merz sites