Visie en waarden

Als familiebedrijf hechten we belang aan succes op de lange termijn. Wij zijn pas succesvol als we jaar na jaar het vertrouwen blijven verdienen van de mensen met wie we dagelijks zakendoen. Voor Merz geldt: uw succes is ons succes. Daarom delen we onze meer dan honderd jaar aan wetenschappelijke ervaring met onze artsen en beloven wij net als hen, de focus te houden op de behoeften van de patiënten.

 

Onze Visie

Ook als we kijken naar de toekomst, willen we het meest gerespecteerde, vertrouwde en innovatieve bedrijf ter wereld zijn op het gebied van esthetische geneeskunde en neurotoxines. Dit is een ambitieus doel, geworteld doordat wij al lang met onze klanten en patiënten samenwerken, waardoor we hen heel goed begrijpen. En doordat we daardoor altijd precies op hun behoeften kunnen blijven inspelen. En wel met een uitstekend productaanbod, sterke regionale producten, geweldige interne R&D-capaciteiten, een wereldwijd netwerk en aandeelhouders en medewerkers die volledig achter onze strategie staan. Zo is ons bedrijf helemaal klaar voor groei en succes, óók in de toekomst.

 

Onze Missie

Onze oprichter, Friedrich Merz, stond erom bekend dat hij alleen producten wilde ontwikkelen die mensen écht nodig hadden. Mensen helpen er goed uit te zien en te helpen zich goed te voelen, was voor hem het allerbelangrijkst. Hij stelde zichzelf steeds de vraag: “Wat heeft deze klant nodig?” Volgens datzelfde principe verbetert Merz ook nu nog het leven van mensen over de hele wereld. En daar zijn we trots op.

 

“We willen de gezondheid van patiënten verbeteren, en ervoor zorgen dat mensen er beter uitzien, zich beter voelen en een beter leven kunnen leiden.”

 

Onze Waarden

Onze kernwaarden vormen de basis van de manier waarop Merz overal ter wereld werkt. Deze waarden geven sturing aan het denken en doen dat we als medewerkers, leidinggevenden en partners van Merz actief aanmoedigen, ondersteunen én belonen.

Blijven innoveren

Innovatie vormt de rode draad binnen ons bedrijf en is essentieel om te kunnen blijven groeien. We volgen wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en zijn voortdurend op zoek naar strategische investeringen die zullen bijdragen aan succes op lange termijn. Om innovatie te voeden, geven we medewerkers de ruimte om initiatief te tonen, kansen te grijpen en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Langdurige relaties met klanten en collega's

Bij alles wat we doen, bouwen we bij voorkeur duurzame relaties op, gebaseerd op vertrouwen, respect en integriteit. Dit geldt net zo goed voor relaties met klanten als met collega's onderling. We willen dat onze open en collegiale bedrijfscultuur op ieder moment voelbaar is en vragen onze partners actief om feedback. Dit maakt relaties alleen maar sterker en productiever.

Betrouwbare resultaten

We zijn er trots op dat Merz al meer dan honderd jaar hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen producten en diensten levert. Binnen ons bedrijf hanteren we hoge ethische standaarden, zodat iedereen ook in de toekomst op onze beloften, ons werk en onze resultaten kan blijven vertrouwen. We richten ons op de lange termijn en doen er alles aan om nog vele jaren winstgevend en financieel duurzaam te blijven.

Geschiedenis

Meer dan 110 jaar innovatie, toewijding en vertrouwen. En dat is nog maar het begin.

Lees meer

Meer Merz sites